Problem z Armą
#1
Sad 
Do sedna, przez ostatni tydzień Arma odmawia mi posłuszeństwa.


1)Mam straszne ściny gdy gram na jakimkolwiek serwerze po czym wywala mnie bez żadnego błędu ani wiadomości
1a) Wcześniej usuwałem wszystkie pobrane scenariusze w folderze z profilem (Czasem działa ale teraz przeważnie i to nie pomaga)
1b)Restart Steam i jego reinstalacja (Mi nie daje skutku)


2)Czasem Arma nie chcę się załadować zatrzymując się na "Loading Addons" (Nawet gdy nie mam załączonych modów)
2a)Tutaj usuwam po prostu cały folder Arma3 w moich dokumentach i robię sprawdzenie spójności plików (Ostatnio i to nawet nie daje skutku)


Jeśli macie jakieś rozwiązanie/pytanie to proszę się podzielcie swoją wiedzą/pytaniem ;_;
(Narazie szukam innego rozwiązaniem poza reinstalem Army)
[Obrazek: hlXXD0G.jpg]
Ducatus Prussian sacris sub patrocinio S. Florianus in imperio natus est ex Prince Zoltaxa
Odpowiedz
#2
Niestety, u mnie pomogło dopiero wyjebanie army. Smile
Odpowiedz
#3
Arma ogólnie teraz jakoś dziwnie działa mi np w Edenie jak postawie np 20 obiektów i je zaznaczam mam freeza na 5-10 sec ale do rzeczy raczej musisz przeinstalować Arme
Odpowiedz
#4
Arma trzyma swój cache jeszcze w:
Kod:
%Appdata%\..\Local\Arma 3

Są tam też logi w plikach .rpt może tam znajdziesz jakieś wskazówki.
[Obrazek: K6DUWCZ.gif]
Odpowiedz
#5
[Obrazek: giphy.gif]
[Obrazek: HtG3bM3.jpg]
[Obrazek: hlXXD0G.jpg]
Ducatus Prussian sacris sub patrocinio S. Florianus in imperio natus est ex Prince Zoltaxa
1
Odpowiedz


Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości